Galleria 
Soikea allas 4 x 8 m, Porvoo. Oma lampi metsän siimeksessä.

 

  Soikea allas 4 x 8 m, Kodisjoki. Kesän nautinnot parhaimmillaan: Suoraan saunasta altaaseen vilvoittelemaan.

 

 
Tähän maisemaan kelpaa pystyttää altaan! Tästä se alkaa, oikealla valmis allas.

Aurinkoisella ja avoimella rinteellä altaan vesi lämpiää mukavasti ja veteen tulee vähän roskaa - ja lisäksi kauniissa näkymissä silmä ja mieli lepää.

  3 x 5 soikea allas, syvyys 120 cm. Iitti.

Auringon lämmittämä vesi pysyy hyvin lämpimänä viileinä öinä ja päivinä pinnalla kelluvan peitteen alla. Käärintätelineen avulla peitteen avaus ja pois kelaus sujuu helposti ja nopeasti.

 
6 x 3 m soikea allas, syvyys 120 cm. Pellinki.

Kuivan maan kesämökillä allas on oikeassa paikassa. Allas pysyy puhtaana kelluvan peitteen ja pitkävaikutteisten klooritablettien avulla vaikka ette aina olisikaan paikalla.

  Puinen patio on lämmin ja suomalaiseen kesämaisemaan sopiva.

 

 
4 x 8 m soikea allas, syvyys 150 cm. Lahti.

Viehättävästi ja hyvin ympäristöönsä sopivaksi viimeistelty allas. Tukimuuri on tehty lohkotiilestä ja muuten allas on jätetty näkyviin. Allasta on upotettu noin puolet.

  Altaan voi upottaa kokonaan maahan, tai vain osittain, kuten tässä.

Alumiininen allasrunko ja reunakaide ovat korroosionkestäviä eli kloorivesi ja auringon uv-säteily eivät syövytä ja haurasta niitä kuten teräspeltiä ja muovia.


        
3 x 6 m soikea allas, syvyys 150 cm. Porvoo.

Piha ja allas terasseineen esitelty Pioni-ohjelmassa keväällä 2007. Tietoja ja kuvia löytyy sivuilta mtv3.fi/pioni, sieltä Jaksot ja Arkisto 2007. Otsikkona on Idea: kotiuimahalli.

Porvoon kotiuimahallissa voi uida lämpimissä vesissä myöhäiseen syksyyn.
4 x 8 soikea allas, syvyys 150 cm. Koski TL.

Suvun kesäpaikassa on vanhoista hirsistä uudelleen rakennettuja tupia ja aittoja. Pihapiirissä aurinkoisella rinteellä on uima-allas erämaalampena.

Automaattinen pohjapuhdistaja Robby työssään kesäpaikan altaassa. Itse voi viettää vapaa-aikaa imurin loivia liikkeitä seuraillen tai muuta puuhaillen.
6 m pyöreä allas, syvyys 150 cm. Anjalankoski.

Omakotitalon siipeä jatkettiin lämpimällä terassilla altaan rakentamisen jälkeen. Terassin kautta on suora kulku saunasta altaalle.

Altaan reunakoroke on päällystetty liuskekivillä. Aita antaa näkö- ja tuulensuojaa allasalueelle.
6 x 12 m soikea allas, syvyys 150 cm. Elimäki.

Vanhan kivimuurin suojaan etelärinteelle rakennettu suuri allas on lämmin aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ilman lämmitintäkin.

Elimäen 6 x 12 m altaan allaspeite on käärintätelineessä. Telineen avulla suuren peitteen käyttö helpottuu.
 
5 x 7,5 m kaareva allas, syvyys 150 cm. Koria.

Ahkera allaspeitteen käyttö kylminä öinä estää veden viilenemistä. Allas itsessään on kokonaan eristetty pohjalta ja sivuilta, joten sieltä lämpö ei karkaa.

  Allas talvehtii lumipeitteen alla pinnaltaan jäätyneenä. Keväällä allas tyhjennetään kokonaan tai osittain.

Altaisiin on saatavana myös suojapeitteitä jokaiseen malliin ja kokoon.

 
6 m pyöreä 120 cm syvä. Anjalankoski. Allas pystytetty vuonna 1976 - eli 36 vuotta sitten.

Jos haluatte altaan, joka kestää muuttumattomana, suorassa, tyylikkäänä ja ehjänä vuosikymmenestä toiseen, valitkaa Krülland-allas. Voimme näin omasta kokemuksesta lämpimästi suositella. Sisuspussi on kerran uusittu.

Ps. Altaan valkoinen reuna on aikoinaan tummennettu siltä puolelta jolta aurinko paistaa jotta allasvesi lämpenisi paremmin. Allas oli silloin enemmän näkyvissä, sittemmin reunaan on rakennettu koroke. Alumiininen reunakaide pysyy kullan/hopeanvärisenä ja alumiininen altaan runko valkoisena vuosikymmenestä toiseen.

 

 

 

 

 

Etusivu